Monchi dao obećanje Barceloni za Miralema Pjanića

Sevilla pokazala interes

Monchi dao obećanje Barceloni za Miralema Pjanića

E. Čaušević

Ljetni prelazni rok završava sutra u ponoć, a Miralem Pjanić još uvijek nije pronašao novi klub.

Oko Pjanića već mjesecima traju špekulacije oko toga gdje će nastaviti svoju karijeru jer je jasno da Ronald Koeman ne računa na njega u ekipi Barcelone i poručio mu je da može naći novi klub.

Bh. reprezentativac se najviše povezivao s prelaskom u Juventus, ali iz Italije su danas stigle informacije da Stara dama neće vratiti Pjanića u svoje redove ovog ljeta.

Pjanić je sada u utrci s vremenom, ali nema ni mnogo opcija što se tiče izbora novog kluba. Ranije su zainteresovani bili Napoli i Fiorentina, ali na kraju ni od toga nije bilo ništa.

Međutim, danas se pojavio tračak nade za našeg veznjaka. Naime, španski mediji objavili su da je Sevilla pokazala interes da dovede Pjanića, te da je Monchi već kontaktirao čelnike katalonskog kluba.

No, kako je objavio katalonski Sport sportski direktor Seville je dao obećanje da će uzeti Pjanića na posudbu, ali samo u slučaju da Nemanja Gudelj napusti klub posljednjeg dana prelaznog roka.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/AyushFooty/status/1432353099511914497[/twitter]

Srbijanski veznjak je nezadovoljan statusom u klubu i nema minutažu kao prethodnih sezona nakon što je klub pojačao Thomas Delaney, te je poručio čelnicima Seville da želi da ide.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sevilla za Gudalja traži oko pet miliona eura, a u slučaju da ga prodaju čini se da bi upravo Pjanić mogao biti njegova zamjena u Sevili.

Bilo kako bilo sigurno je da nas i posljednjeg dana prelaznog roka očekuje dosta uzbuđenja, te nove špekulacije oko Pjanića. Gdje će na kraju bh. veznjak igrati ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Icardi072
Valja izdrzat jos 24 sata i 700 clanaka, gdje ce, sta ce
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi