Mendes stigao po Ronalda!

Super agent u Torinu

Mendes stigao po Ronalda!

Admin Čaušević

Bombastična vijest stiže iz Italije. Super moćni agent Jorge Mendes je stigao po Cristiana Ronalda. 

Molbom da ne igra u startnoj postavi protiv Udinesea Cristiano Ronaldo je manifestovao želju za odlaskom iz Juventusa poslije tri godine.

Zaigrao je Ronaldo u finišu tog susreta, i Max Allegri i Pavel Nedved su demantovali navode da sjajni Portugalac želi otići, ali su suštini situacija je drugačija.

Večeras s Apeninina stižu bombastične vijesti da je Mendes privatnim letom stigao u Torinu te se odmah zaputio u Ronaldovu vilu.

Tu vijest je prvi objavio novinar Goala Romeo Agresti, sklon dešavanjima u Juventusu, a zatim su informaciju potvrdili i ostali mediji u Italiji.

Dugogodišnji menadžer najpopularnijeg fudbalera današnjice će se prvo sastati sa svojim "štićenikom", a nakon čega će uslijediti i razgovori s Juventusom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Već ranije smo pisali da je Manchester City jedina opcija za CR7, međutim zvaničnih ponuda još uvijek nema.

Ipak, Mendesov dolazak u Torino će prema svemu sudeći značajno ubrzati stvari. Do kraja prijelaznog roka je ostalo šest dana. Sigurno nas očekuje dosta uzbuđenja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Handofsibir
Ako ode u City, vise ce razocarat navijace Utd nego Juventusa
13 0
zevs
možda je došo iskarat georginu
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi