Novinari dočekali Messijevog oca na aerodromu: "Nisam ljut na klub, razočarali su me neki ljudi"

Još žale za odlaskom Argentinca u PSG

Novinari dočekali Messijevog oca na aerodromu: "Nisam ljut na klub, razočarali su me neki ljudi"

E. Čaušević

Čini se da u Barceloni još uvijek nisu prežalili odlazak Lionela Messija u PSG.

Messi je cijelu dosadašnju karijeru proveo u Barceloni i ovog ljeta očekuvalo se da će produžiti ugovor s Kataloncima i ostati u klubu, ali se na kraju to nije desilo.

Barcelona zbog finansijskih problema nije ponudila Messiju novi ugovor što je itekako iznenadilo Argentinca. Messi je dobio dozvolu da pronađe novi klub, a na kraju je odlučio da kao slobodan igrač pređe u PSG.

Navijači Barcelone još uvijek se ne mogu pomiriti s njegovim odlaskom, a većina njih najviše je ljuta na Joana Laportu koji je svoju predsjedničku kampanju zasnivao ponajviše na ostanku Messija.

Jučer se u centru pažnje našao i otac argentinskog igrača Jorge koji je doputovao u Barcelonu, a tu su ga dočekali novinari.

Mnogi od njih pitali su Messijevog oca da li je ljut što se klub tako ponio prema njegovom sinu, a on je dao zanimljiv odgovor.

"Ne, nisam ljut na klub. Razočarali su me pojedini ljudi iz kluba, ali to je sve", rekao je Messijev otac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jedan od novinara dobacio mu je da li mu je bilo čudno vidjeti Messija u dresu drugog kluba, a on je kratko prokomentarisao: "To je život".

Messi je u nedjelju debitovao za PSG u pobjedi protiv Reimsa, te je na terenu proveo oko pola sata.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi