Otac Lea Messija daje nadu Barceloni: "Nadam se da će se moj sin vratiti tamo"

Jorge Messi

Otac Lea Messija daje nadu Barceloni: "Nadam se da će se moj sin vratiti tamo"

E. Ganibegović

Lionel Messi ljetos je u slobodnom transferu nakon 21 godine napustio Barcelonu i otišao u PSG. 

Argentinac je potpisao ugovor na tri sezone s PSG-om, ali partije koje je pružio donijele su mu kritike navijača i stručnjaka.

Liga prvaka ostala je samo san ove sezone jer ih je tamo u osmini finala zaustavio Real Madrid, no barem su uspjeli da vrate naslov prvaka Francuske. 

Sam dolazak Lea Messija u PSG-u bio je težak, a napadač nikada nije pokazao da je opušten i da se navikao. Zbog toga su se postavljala pitanja o njegovoj budućnosti, a sada igračev otac dolijeva ulje na vatru. 

Na aerodromu u Barceloni, Jorge Messi je ispitivan o karijeri svog sina i nije se ustručavao dati nadu katalonskim navijačima.

"Nadam se da će se Leo jednog dana vratiti u Barcelonu", rekao je Jorge Messi, prenosi El Chiringuito.

Oglasi

Messi među najvećim promašajima sezone

Lionel Messi je uvršten među četiri kandidata za najveći promašaj sezone.

Pored Messija u konkurenciji su još Xherdan Shaqiri, Jerome Botaeng, Georginio Wijnaldum.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na Messija smo navikli da je uvijek u užem krugu za najbolje poejdince sezone, ali u ovoj sezoni u Ligue 1 igrao je razočaravajuće .

Daleko je i od Zlatne lopte, čak nije ni među 20 kandidata, a nominacija za promašaj sezone dovoljno oslikava mišljenje medija i navijača o njegovim nastupima u dresu PSG-a.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ma sta ce im Messi u Barceloni, oni bolje igraju bez njega.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi