Xavi najavio Lewandowskog: Ne zanima me koliko ima godina

Trener Barcelone

Xavi najavio Lewandowskog: Ne zanima me koliko ima godina

Eldar Ganibegović

Robert Lewandowski ovog će ljeta napustiti Bayern i potpisati za Barcelonu.

"Razgovarao sam s Lewom. U razgovoru mi je rekao da ne želi prihvatiti našu ponudu za produženje ugovora i da bi želio napustiti klub", potvrdio je Hasan Salihamidžić sinoć u razgovoru za Sky.

Međutm, opovrgao je da su počeli pregovori s Barcelonom, što se ne poklapa s pisanjem medija u Njemačkoj.

"Sport 1" javlja da je klub već pristao na transfer Lewandowskog na ljeto. Sada je lopta na strani vlasti Barcelone koje za napadača moraju potrošiti 40 miliona eura.

Katalonci su odlučni u tome da Poljaka dovedu na ljeto na ljeto, a prema izvješćima medija, već su pripremili gotovinu za sjajnog napadača.

I sam Xavi je indirektno prokomentarisao potencijalno dovođenje Roberta Lewandowskog.

"Kad je u pitanju potpis, godine me ne zanimaju... potpisali smo Danija Alvesa kad je imao 38 godina", rekao je Xavi i dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Igrači se brinu za sebe, profesionalniji su. Alves, Ibrahimović, Modrić, Cristiano ili Messi su primjeri."

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi