Udarac brzine puža: Najbolji igrač Evrope se propisno obrukao s bijele tačke

Katastrofalan šut

Udarac brzine puža: Najbolji igrač Evrope se propisno obrukao s bijele tačke

A. Čaušević

Italija je na stratu drugog poluvremena imala najbolju moguću priliku da povede protiv Švicarske. 

Nakon što je Berardi oboren u kaznenom prostoru sudija Del Cerro je pokazao na bijelu tačku te su Italijani dobili penal.

Odgovornost je preuzeo ko drugi nego Jorginho i način na koji je izveo penal definitivno može poprimiti epitet sramotnog.

Jorginho je pokušao izvesti penal u svom prepoznatljivom stilu sa laganim trzajem, ali se u suštini samo obrukao.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Šut je bio veoma slabašan te je Sommer bez većih problema uhvatio loptu i svoju mrežu sačuvao netaknutom. Promašaj pogledajte ovdje.

Podsjećanja radi, Jorginho je nedavno izabran za najboljeg igrača Evrope po izboru UEFE nakon što je sa Chelseajem i Italijom pokorio Stari kontinent.

Top Komentari

HarunBajram1998
Najbolji igrač evrope?
8 0
burazengija
Ja samo ne znam na osnovu cega je on dobio tu nagradu :S
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi