9

Komentari (9)

rodjak
yebavali ti vrapcici sve zensko u rodu.Ali usput da napomenem da u Velezu ne moze igrati niko od ovi kojih su oblacili dres kradljivaca stadiiona.
rodjak
ovo gore je bilo upuceno ovom idiotu "nijepoznat"
Ekspert
Sačekajte dolaske...Od svih tih igrača, jedino je možda šteta zbog Rustema, jedini kojeg je Kkub htio zadržati. Šovšić, igrač na papiru, veliki talenat koji ništa nije dao. Čurjurić prenapuhan.
GigantMostarski
Ma ja bola to je jedina istina, a onda dodje mulac ko ovaj twista i pise gluposti. Vjerujem da neki ni ne procitaju vijest ali uredno objave komentar. Smrde :D
Twista
Motaj kablove, gasi lopove...
GigantMostarski
HAHAHAHAHAHAHAH tramalu ko da su otisli Mesi i Ronaldo. Koji iskompleksirani maloumac! :D
Twista
Jesi mi rekao. Bravo...ali shvati ne radi Aluminij, nema para, nemaju odakle da izvuku, sve dolazi na napltu, sve sto su ukrali, oduzeli, ali tvoj spektar razmisljanja ne moze to da dosegne. Tako da, upravu si. Like
nijepoznat
raspad sistem eto mogu kod komsija prec u FK Vrapcice
SarajevoFC
Nešto slično ko i kod vas skretničara, tu ste vi negdje. I vi biste se igrali nekih titula ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.