Još im je samo Griezmann falio...

PSG spreman da dovede sjajnog napadača

Još im je samo Griezmann falio...

E. Škorić

Antoine Griezmann je na meti Barcelone, ali mogao bi ipak da izabere opciju po kojoj se vraća u domovinu.

Griezmann, sjajni napadač Atletica, navodno je velika želja Barcelone, koja je spremila ponudu za ljetni prelazni rok, no isto tako sada se pojavila vijest da je PSG zainteresovan za francuskog golgetera.

PSG u svojim redovima ima majstore poput Neymara, Edinsona Cavanija i Kylibana Mbappea, no većina ih se povezuje s Realom, Barcelonom... pa se lako može desiti da će Parižani praviti rotacije u vrhu napada.

Posebno bi mogao da ode iskusni Cavani, a u tom slučaju bi Parižani, piše AS, doveli Griezmanna na Park prinčeva.

U izvještaju se sugeriše da će Griezmann biti otvoren za transfer u PSG, mada će Atletico vjerovatno zahtijevati da francuski prvak plati 200 miliona eura, koliko se navodi u ugovoru u odštetnoj klauzuli.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

S obzirom i na sve ostale glasine, ljeto pred nama donosi puno uzbuđenja i desetine velikih transfera, a u jednom od njih mogao bi da bude i Griezmann, od čijih golova Atletico živi posljednjih sezona, ali sada su tu i Costa, Morata, Kalinić...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi