Mourinho: Mbappe? Zašto pričati o tome šta će biti za pet ili deset godina?

Portugalac zadivljen

Mourinho: Mbappe? Zašto pričati o tome šta će biti za pet ili deset godina?

Kylian Mbappe je za kratko vrijeme izrastao u veliku zvijedu, a čini se da je stekao i jednog posebnog poštovaoca - Josea Mourinha.

Portugalski strateg je u svom zadnjem razgovoru za beIN Sports jasno stavio do znanja šta misli o kvalitetama mladog Francuza za kojeg mnogi vjeruju da će u godinama koje dolaze biti najbolji fudbaler svijeta.

"Igrač poput Mbappea... Kada govorimo o budućnosti ne moramo govoriti šta će biti za pet ili deset godina. Pogledajte kakav je on igrač već sada, apsolutno nevjerovatno", izjavio je Posebni.

Nekadašnji trener Uniteda, Intera, Reala i Chelseaja smatra i da je PSG-ov dragulj Mbappe trenutno igrač koji u svijetu fudbala ima najveću vrijednost.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Najskuplji igrač na svijetu... Pogledajte njegove godine. Messiju i Ronaldu je preko 30 godina, Neymaru je 27... U ekonomskom smislu, godine su važne i mislim da je igrač od kojeg se može najviše profitirati, a ako govorimo o potencijalnom transferu onda je on najskuplji na svijetu", poručio je Jose Mourinho.

Top Komentari

Ti si svoje odsviro pao si na ispitu sa Manchester Unitedom.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi