Još ima nade za transfer Diega Coste
Foto: EPA

Atletico i Chelsea danas na pregovorima

Još ima nade za transfer Diega Coste

Prelazni rok je završen u većini evropskih liga, ipak on će u Španiji biti zatvoren tek večeras, pa mogućnost da Diego Costa napokon pređe u Atletico Madrid i dalje postoji.

Naime, do sada su već svi, vjerovatno, upoznati s transfer sagom napadača Chelseaja. On je postao "višak" na Stamford Bridgeu, pa se silno želi vratiti u Atletico Madrid.

O njegovom povratku u redove Jorgandžija se špekuliše već mjesecima, špekuliše se i o visini naknade koji će Atletico isplatiti, ali potvrde transfera još uvijek nema.

Iako je prelazni rok u Engleskoj završen, to nije slučaj u Španiji, pa španski klubovi još danas mogu potpisivati igrače.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Britanski mediji saopštavaju da će danas Chelsea i Atletico održati konačne pregovore kako bi pokušali dogovoriti Costin transfer, a da li će do povratka Diega Coste u Atletico na kraju i doći, saznat će se danas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi