Još jedan bh. fudbaler pojačao Dinamo!

Dilaver stigao na Maksimir

Još jedan bh. fudbaler pojačao Dinamo!

E. Čaušević

Zagrebački Dinamo objavio je danas na zvaničnoj stranici da je bh. fudbaler Emir Dilaver potpisao za klub s Maksimira.

Ovaj 27-godišnji defanzivac odlučio je napustiti Lech iz Poznana i karijeru će nastaviti u dresu prvaka Hrvatske. Dilaver je s Dinamom potpisao ugovor na četiri sezone i poručio je da mu je čast što je od danas član hrvatskog tima.

"Jako sam sretan što sam ovdje i što ću nositi dres Dinama. Ovo je velik klub, to svakako dokazuje povratak dvostruke krune ove sezone, a vjerujem da je pred Dinamom još puno uspjeha već od ljeta. Hvala vodstvu kluba na povjerenju koje su mi dali, potrudit ću se to opravdati na terenu", rekao je Dilaver.

Bh. fudbaler ponikao je u dresu Austrije iz Beča, a veoma uspješno tri sezone igrao je za mađarski Ferencvaros. Na ljeto prošle godine stigao je u Lech, ali je nakon samo jedne sezone u Poljskoj odlučio da njegov novi klub bude Dinamo iz Zagreba.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi