Još jedan dokaz da se Mauro pored Wande apsolutno ništa ne pita
Wanda je prije nekoliko godina u potpunosti preuzela brigu o karijeri svog muža (Foto: EPA)

On je samo poslušan muž

Još jedan dokaz da se Mauro pored Wande apsolutno ništa ne pita

Midhat Šljivak

Wanda Icardi jasno je poručila da će njen muž Mauro bez ikakvih problema kapitensku traku predati Kwadwu Asamoahu za narednu utakmicu.

Velika prašina se u Italiji digla nakon što su navijači Intera na rasnoj osnovi vrijeđali fudbalera Napolija Kalidoua Koulibalyja, a gradonačelnik Milana Giuseppe Sala vjeruje da bi nakon toga kapitensku trenku Nerazzurra trebao nositi Kwadwo Asamoah.

I dok se po tom pitanju Mauro Icardi za sada nije oglašavao, njegova supruga Wanda se ponovo umiješala tamo gdje najmanje trena - na teren.

"Mauro će biti sretan da preda kapitensku traku Asamoahu", poručila je Wanda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nije još uvijek poznato hoće li se reprezentativac Gane u utakmici protiv Empolija pojaviti sa kapitenskom trakom, ali sudeći po Wandinom naređenju - to je gotovo sigurno.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stanley
jebo vas ova kurva vise
20 1
Chupy
Lendo i Šljivak drkaju svaki dan na ovog pekinezera. Ja da mogu, zabranio bih vam ijedan clanak vise, do kraja vase "novinarske" karijere.
19 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi