Još jedan "doktorat" Irfana Peljte

Ispunio povjerenje

Još jedan "doktorat" Irfana Peljte

Admin Čaušević

Irfan Peljto je bio na novom evropskom zadatku i svoj posao je obavio bez problema. 

Najbolji bh. arbitar je sudio susret Konferencijske lige između Randersa i Leicester Ctiyja, a gosti su na kraju slavili sa sigurnih 1:3.

Lisice su povele već u drugoj minuti preko Barnesa, da bi u u drugom poluvremenu u razmaku od pet minuta riješili sve dileme.

Dva gola u 70. i 74. minuti postigao je Maddison, a posebno je bio lijep njegov slobodnjak kojeg možete pogledati ovdje.

Do kraja meča Odey je zabio utješni gol za danski tim. Leicester City je u konačnom rezultatu iz dvije utakmice slavio sa 7:2.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Inače, bh. sudije nisu imale previše posla. Peljto je dosudio ukupno dva žuta kartona i to po jedan na obje strane.

Treba dodati da su sarajevskom sudiji asistirali Davor Beljo i Senad Ibrišimbegović, dok je četvrti arbitar bio Luka Bilbija.

Top Komentari

Halland
Majstor svog zanata,,mislim da je realno ocekivat da Irfan dobije povjerenje u finalu Europa Lige
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi