Gol sa zvukom sirene i poklon VAR-a: Hoće li Liga prvaka sljedeće sezone dobiti debitanta?

I dalje prkose bogatijim i moćnijim

Gol sa zvukom sirene i poklon VAR-a: Hoće li Liga prvaka sljedeće sezone dobiti debitanta?

Admin Čaušević

Liga prvaka je postala neka vrsta zatvorenog takmičenja posebno kada su u pitanju klubovi iz Liga petice.

Manje više iz najjačih evropskih liga se gotovo uvijek u elitnog takmičenje plasiraju isti klubovi. Te su debitanti prava rijetkost.

Sljedeće sezone engleski Premiership bi mogao dati debitanta u Ligi prvaka pošto West Ham i dalje uspješno odolijeva te prkosi bogatijim i moćnijim klubovima.

Popularni Čekićari su i nakon utakmica ovog vikenda ostali na četvrtom mjestu. Danas su gostovali Leicester Cityju te su uspjeli izboriti bod.

Bowen je pogodio za vodstvo gostiju u 10. minuti, ali Tielmans i Pereira preokreću i činilo se da će Leicester City preknuti seriju mečeva bez poraza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gosti iz Londona se nisu predavali te su u sudijskoj nadoknadi uspjeli izjednačiti na 2:2 preko Dawsona za zaista veliki bod.

Dojam je da je Dawson loptu u mrežu poslao rukom, ali VAR je bio suprotnog mišljenja. Gol pogledajte ovdje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti