Još jedan fudbaler na probnom radu u FK Željezničar

Bajić će pokušati da se izbori za ugovor

Još jedan fudbaler na probnom radu u FK Željezničar

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara još nekoliko dana će biti na pripremama u Međugorju nakon čega će otputovati u Antaliju za finalni dio priprema za ovu sezonu.

Klub s Grbavice već neko vrijeme vrijedno radi u Međugorju i priprema se za izazove u proljetnom dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine. Na pauzi došlo je do promjena u sarajevskom timu, a trenersku palicu preuzeo je Amar Osim koji je napravio nekoliko promjena u igračkom kadru.

Plavi su se zahvalili na saradnji pojedinim igračima, dok se očekuje da do početka drugog dijela sezone dovedu nekoliko pojačanja. Na probi u Željezničaru nalazi se i bivši igrač Radnika iz Bijeljine, a to je Branko Bajić. On će trenirati s Željom nekoliko dana nakon čega će struka donijeti odluku ostaje li ili ne.

Bajić je ponikao u redovima Radnika, a u dosadašnjoj karijeri ovaj 20-godinji lijevi bek igrao je još za Čukarički i slovački Dunjaska Streda. Ipak, Bajić se nije naigrao u prvom dijelu sezone u Slovačkoj, a u Želji je dobio šansu da na pripremama pokaže da li zaslužuje ugovor s ovim klubom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti