Još jedan igrač na Robijevom radaru: "U kontaktu s ljudima iz N/FSBiH"

Igra sjajno u Hrvatskoj

Još jedan igrač na Robijevom radaru: "U kontaktu s ljudima iz N/FSBiH"

Haris Hajradinović igra sjajnu sezonu u dresu Osijeka. Bivši omladinac Željezničara ove sezone je u HNL-u postigao šest pogodaka i pritom upisao četiri asistencije, što je za veznog igrača odličan učinak, a nastupi u susjedstvu nisu prošli nezapaženo ni od strane N/FSBiH.

Poziv selektora Prosinečkog, istina, nije stigao još na njegovu adresu, ali ako nastavi s dobrim igrama, neće proći previše vremena do trenutka kada će se ovaj 24-godišnji naći u društvu Džeke, Pjanića...

Da je u kontaktu s čelnicima N/FSBiH potvrdio je i u razgovoru za medije u susjedstvu.

"U kontaktu s ljudima iz N/FSBiH. Rekli su mi kako prate moje igre u dresu Osijeka, što me svakako veseli. Naravno, nadam se pozivu, ali u ovom trenutku najvažnije je da nastavim pružati dobre igre u klubu, pa vjerujem kako me onda u budućnosti poziv u reprezentaciju BiH neće zaobići", kazao je Hajradnović, koji dres Osijeka nosi od 2017. godine.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hajradinović je danas jedan od najboljih igrača-bijelo-plavih, a malo je poznato da su ga Osječani ukrali poljskom velikanu Lechu. U tom vrijeme klub iz Poznana je vodio Nenad Bjelica, kojem se Hajradinović svidio u toj mjeri da je odmah želio da ga dovede, no Osijek je bio brži i vjerovatno konkretniji u ponudi, pa je bh. nogometaš završio u Gradskom vrtu.

"Sjajan nos imao je sportski direktor Osijeka Alen Petrović kada je prošlog ljeta u Gradski vrt iz norveškog Haugesunda doveo Hajradinovića. Za njega bi se mogla upotrijebiti stara dobra sintagma - šuti, radi i zabija", pišu hrvatski mediji.

Top Komentari

Eto bas fino Vranjesovu 6 (sesticu) u reprezentaciji BiH uzet ce Haris Hajradnović, a ti Vranjesu marš napolje iz reprezentacije BiH zajedno sa tvojim vojvodom Momčilo Đujić.
66 4
19211921
Konacno da se netko sjeti ovog sjajnog decka! Bravo Robi!
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi