Još jedan premijerligaški stadion dobio moderan semafor

Napredak u infrastrukturi

Još jedan premijerligaški stadion dobio moderan semafor

A. Čaušević

Jedan od gorućih problema Premijer lige BiH je infrastruktura, međutim i u tom segmentu se postepeno pravi iskora, istina sporije od očekivanog. 

N/FS BiH iz godine u godinu pooštrava kriterije za dobijanje licence pa i premijerligaški stadioni moraju ispunjavati određene uslove.

Stadioni moraju imati moderan semafor, a jedan takav je prethodnih dana postavljen na stadionu u Ugljeviku.

Na ovom stadionu domaće utakmice igra Zvijezda 09, a novi semafor će "debitovati" danas kada će premijerligaš u prijateljskom duelu dočekati beogradski partizan.

Semafor će u sezoni pred nama sigurno olakšati posao svima koji budu akteri utakmica  u Ugljeviku...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Adnanos
Top tema.
0 2
Ninoox
Treba sredjivat terene a ne te stvari, samo u Bosni kad padne kisa mozes krompir posijat na stadionu a ne nogometa igrat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi