Još jedan Romin sin okončao karijeru

Aquilani rekao zbogom

Još jedan Romin sin okončao karijeru

Edmir Škorić

I dok je za Francesca Tottija i Danielea De Rossija dosta emotivno bilo kada su odlazili, za njega - ništa.

A on je Alberto Aquilani, dijete Rome, koji je odlučio da završi profesionalnu karijeru.

Predviđali su mu velike stvari, ali Aquilani nije istrajao u tome. Sada s 34 godine donosi odluku da prestane da igra, a posljednju sezonu je odradio u dresu Las Palmasa.

Igrao je i za Liverpool, Milan, Fiorentinu, Sporting, Pescaru, Juventus, a odigrao je i 38 mečeva za Italiju te je postigao pet golova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uvijek je nekako bio čovjek iz sjene, često kritikovan, ali ako ništa zaslužio je barem malo respekta za sve što je uradio u italijanskom nogometu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti