Pripreme za Armeniju i Grčku

Još jedan trening iza Zmajeva, tmurno vrijeme nije pokvarilo odličnu atmosferu

Nogometni reprezentativci BiH vrijedno se spremaju za nadolazeće kvalifikacijske utakmice.

Zmajevi pripreme za utakmice protiv Armenije i Grčke odrađuju u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru, gdje će trenirati sve do petka, kada se sele na Grbavicu na kojoj će dan kasnije ujedno i otvoriti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Za predstavnike medija i današnji trening je bio otvoren 15 minuta, a ono što se dalo zaključiti, jeste da svi igrači u optimističnoj atmosferi vrijedno rade s nadom da mogu ostvariti pobjede u obje utakmice.

Elvis Sarić je trenirao po individualnom planu i definitnivno neće igrati u prvom meču, za koji je upitan i Sead Kolašinac koji je ipak odradio današnji trening. O igračkom kadru i problemima sa povredama pomenutog dvojca govorio je i član stručnog štaba Elvir Rahimić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Sarić definitivno neće biti u konkurenciji za prvi meč s Armenijom, dok je Kolašinac neizvjestan još. Nadamo se da će biti spreman za prvu, a ako ne, onda ćemo ga imati na raspolaganju za Grčku", istakao je Rahimić.

Susret BiH - Armenija igra se 23. marta na Grbavici, dok tri dana kasnije u Zenici gostuje selekcija Grčke.

Top Komentari

Fce
Kako to da ne treniraju u Zenici u kampu za Reprezentaciju kad su uslovi puno bolji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi