5

Komentari (5)

I ovaj i Matthaus kao da su se dirali nogama ispod stola sa Vahom pa im preslo. Uvijek sa strane kritikuju umjesto da doprinesu klubu na bio koji nacin. Nekad si legenda kao igrac a rupa kao covjek.
user1644821921
Sule sto ide je pojacanje steta je sto nisu uzeli nesto para ali nece se Borusija usreciti problem je to sto je Bajern imao ofanzivne bekove i krla pa su razvlacili protivnika ovo je Bajernu 4trener koji osvaja liguprvaka i odlazi pro Udi Latek 2puta i zamjene ga iovoje trecu uzastopnu Otmar Hicveld Jup Henkjkens iFlik a dovode Klinsmana Magat Kovac Ancelotija i filozofa Gvardiolu koji nije uzeo ni sve u Njemackoj a Latek je uveo Bajer u Bundes ligu osvojio prvu titulu prve dvije Ligesampiona treca je osvojena sa istim timom od druge lige do 3ligesampiona sa istim igracima jos 2evropska trofeja kad su ga nogirali otisao jeu Bo.Menh. i tukao Bajern gdje je stigao i osvajao titule u B.L osvojio kup UEFA i izgubio fiale LSna penale.Ali to je prokletsvo Bajerna sada im pamet sole Salihamidzic iNaglisman ka da oni nikad nisu vidjel loptu.Bajern je imao svoj stil koji se mijenja nema vise ni ljepote samo trka bezglava lice na Hoffenhajm iLajpcig.Nisu oni za Bajerna i mislim da nece dugo.Flik odlazi sa ovojenom LP bez remija a ne poraza i drugu bi da se Levandivski nije povrijedio ali za dvi sezone covjek je imao 1 remi i 1poraz i nije valjai zaista neshvatljivo
user601
care ohladi malo....ni tacke, ni zareza pa tako jedno 150 kilometara...cito sam 5 puta i jos nisam skonto gdje je pocetak nove recenice (ustvari gdje bi trebao biti ),a gdje kraj...
Ady 33
Brate, dišeš li? Pa sve u jednom dahu sasu. Negdje normalne tačke, velikog slova, zareza. Mnogo toga rečeno a nije lijepo povezano.
Len
Brate hajd sad tastauru ili mobitel stavi u ruke ne pisi nogama.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.