Još jedna velika pobjeda Mersada Selimbegovića

Bh. trener nastavlja s odličnim poslom

Još jedna velika pobjeda Mersada Selimbegovića

A. Čaušević

Bh. trener na klupi Jahn Regensburga, Mersad Selimbegović, 2020. godinu je počeo pobjedom i tako nastavio s odličnim rezultatima na klupi ekipe iz 2. Bundeslige.

U prvom kolu proljetog dijela sezone Regensburg je na Continental Areni dočekao Hannover i ostvario minimalnu pobjedu. Bilo je 1:0.

Susret igran po snijegu je odlučen duboko u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, taćnije u sedmoj minuti poslije isteka 45 minuta i to iz penala. Sudija Alt je dosudio kazneni udarac za domaće, a siguran realizator je bio Besuschkow.

Sredinom drugog poluvremena Selimbegović je dobio i žuti karton zbog žestokogo protesta nakon što u jednoj situaciji za njegov tim nije dosuđen penal.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S ovim trijumfom Regensburg se našao svega dva boda od mjesta koje vode u doigravanje ili garantuju plasman u Bundesligu. Ekipa iz Bavarske je trenutno peta na tabeli Cvajte sa 29 bodova.

Top Komentari

pitaristok
Pravi momak...imao sam cast igrati sa deckom u juniorima i svi smo mislili da ce biti top igrac....ali stvarnost u BiH znamo svi da je surova. Zato mi je drago da je uspio kao sef...samo guraj Merso.
3 0
Rizzle84
Piše se taČnije ćauševiću
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi