Još jedno pojačanje stiže na Goodison Park
Foto: EPA

Jonathan Viera u Evertonu

Još jedno pojačanje stiže na Goodison Park

Midhat Šljivak

Ekipa Evertona se ne šali.

Tim s Goodison Parka angažovao je nekoliko zvučnih imena pred start nove sezone u Premier ligi, a cilj Karamela je plasman u sami vrh tabele.

Ipak, s pojačanjima ekipa Ronalda Koemana nema namjeru stati. Novi igrač tima iz Liverpoola trebao bi u narednim danima postati ofanzivni veznjak Jonathan Viera, koji trenutno nosi dres španskog Las Palmasa.

Everton je za usluge ovog fudbalera voljan platiti 30 miliona eura, koliko tim s Kanarskih ostrva i traži, pa bi 27-godišnji Španac ubrzo mogao obući dres engleskog tima.

Viera je karijeru počeo u Las Palmasu, a u karijeri je igrao još za Valenciju, Rayo Vallecano i Standard, da bi 2015. godine ponovo obukao dres tima u kojem je počeo karijeru.

Protekle sezone Viera je postigao sedam golova u španskoj La Ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi