Još nije gotovo: Biliću puna usta Payeta

Ljut na Payeta

Još nije gotovo: Biliću puna usta Payeta

Edmir Škorić

Dimitri Payet konačlno je došao na svoje, pošto se vratio u Masreille i napustio sada već bivši klub West Ham.

Payet je na sve načine kažnjavan u West Hamu - od menadžer Slavena Bilića, preko vlasnika kluba, do bijesnih navijača. Svi su na ovaj ili onaj način htjeli nauditi Francuzu jer je uporno odbijao da ostane u Londonu.

Na kraju, saga je okončana tako što je Bilić čelnicima West Hama poručio da pouste Payeta u Marseille, a ovaj je sav nasmijan došao u klub u kojem je igrao prije Čekićara.

"Je li navijačima West Hama dužan ispriku? Ne, mislim da nije. Igrači dolaze i odlaze i ne namjeravam ići toliko daleko i govoriti nekome što bi trebao reći. Otišao je, to je bila njegova želja i to je to", rekao je Bilić.

Sav promotivni materijal West Hama s likom Payeta bit će uništen pred utakmicu protiv Manchester Cityja, a navijači mogu da vrate dres s Payetovim imenom i uzmu bilo koji drugi.

"Ono što je napravio s nama i što smo mi napravili s njime je briljantno. Ponosan sam na klub i igrače što su mu omogućili da bude tako dobar. Želim mu sve najbolje", rekao je Bilić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi