Još samo četiri utakmice do kraja Mundijala, pogledajte raspored

Svjetsko prvenstvo se približilo kraju

Još samo četiri utakmice do kraja Mundijala, pogledajte raspored

Svjetsko prvenstvo u Rusiji se, na žalost svih koji su proteklih 20-ak dana uživali u vrhunskom fudbalu, približilo samom kraju i do njegovog završetka su ostale još samo četiri utakmice.

Belgija, Francuska, Hrvatska i Engleska su polufinalisti Svjetskog prvenstva i već nakon prve dvije četvrtfinalne utakmice postalo je jasno da će trofej Svjetskog prvaka ponovo u Evropu, a još samo ostaje da se vidi gdje.

Pred nama su dva dana pauze a prvenstvo se nastavlja 10. jula utakmicom Francuske i Belgije u Sankt Petersburgu, koja počinje u 20 sati.

Dan kasnije, 11. jula također u terminu od 20 sati, u Moskvi će igrati Hrvatska i Engleska a potom ponovo slijede dva dana pauze do utakmice za treće mjesto koja će se igrati 14. jula u St. Petersburgu od 16 sati.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Veliko finale Svjetskog prvenstva igra se 15. jula u Moskvi, a počet će u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi