Još uvijek mislite da se Abramoviču ne isplati?

Dobro zarađuje od Chelseaja

Još uvijek mislite da se Abramoviču ne isplati?

Ruski milijarder Roman Abramovič ulaže mnogo novca u igrački kadar Chelseaja.

Mnogi su se tokom proteklih godina pitali da li se Abramoviču isplati voditi ovu ekipu, ali posljednji transferi ekipe iz Londona potvrđuju da Abramovič zna šta radi.

Chelsea je danas prodao veznjaka Oscara u Kinu za nevjerovatnih 60 miliona funti, a platili su ga na ljeto Internacionalu 2012. godine 'samo' 27 miliona.

Osim toga, primjer dobrog poslovanja u zadnjih nekoliko godina su i David Luiz koji je kupljen za 21 milion funti, a prodat za čak 50, Lukaku koji je kupljen za 18, a prodat za 30 miliona funti i Ramires koji je kupljen za 19 miliona, a prodat za čak 35 također u Kinu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Još uvijek mislite da se Abramoviču ne isplati?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije