Jose je potpisao!
Foto: EPA

Posebnom novi ugovor

Jose je potpisao! · Zvanično

Midhat Šljivak

Nakon što su završili veliki transfer Alexisa Sancheza, rukovodstvo Manchester Uniteda danas je objavilo kako je menadžer Jose Mourinho (54) produžio ugovor.

Novim potpisom, Posebni će tim sa Old Trafforda voditi do ljeta 2020. godine, a potpredsjednik kluba Ed Woodward je ovu vijest danas i potvrdio za službenu stranicu kluba.

"Presretan sam što je Jose pristao da potpiše novi ugovor i on će u klubu ostati do 2020. godine. Njegov pristup poslu i profesionalizam su nevjerovatni, donio je dodatnu energiju u klubu i uvjeren sam kako će u budućnosti ekipa sa njim na čelu ostvariti velike rezultate", rekao je Woodward.

Mourinho je Crvene đavole preuzeo u ljeto 2016. godine, a sa klubom je osvojio ukupno tri trofeja, EFL Kup, Community Shield i Evropsku ligu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi