Real kreće po De Geu, United nemoralnu ponudu neće moći odbiti?

Žele sjajnog golmana

Real kreće po De Geu, United nemoralnu ponudu neće moći odbiti?

Adnan Beganović

Real Madrid je sinoć završio takmičenje i u Kupu Kralja, a kako i u prvenstvu mnogo zaostaje za Barcelonom, sezonu može spasiti osvajanjem Lige prvaka.

No, i pored očajne igre i rezultata, trener Reala Zinedine Zidane, uživa veliko povjerenje čelnih ljudi kluba i vjerovatno će predvoditi Kraljeve i u narednoj sezoni.

A, za narednu sezonu Zidane je prema navodima inostranih medija počeo sklapati novu ekipi i  na vrhu liste njegovih želja nalazi se sjajni golman Manchester Uniteda, David De Gea.

Real će tako Unitedu za nekadašnjeg golmana ljutog gradskog rivala Atletica, ponuditi nevjerovatnih 87 miliona funti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, De Gea koji se već duže vrijeme povezuje sa Realom, karijeru je počeo u Atleticu da bi 2011. godine stigao na Old Trafford.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi