12

Komentari (12)

Shiptar
trener stvoren za seriu a al tam nema dovoljno novca za specijalnog
Hanson091
Nevezano za lose rezultate, glavni razlog da dobijanje otkaza je bilo to sto je odbio jutros izvesti igrace na trening suprostavljajuci se odluci Totenhema da ucestvuje u ovoj kvazi super ligi. Malo novinarskog istrazivanja ne bi skodilo, a ne objave pravit po principu twiter i instagram vijesti.
94felix
Nek je neko rekao barem istinu, ovi novinari pojma nemaju
Alemka3012
Najpametniji covjek na planeti uzeo para i para na istu rufo
Zoilomas
Bio je vise nego profesionalac kad je ispao od dinama, zalosno je sto su ga ovako izbacili ali ipak je on sve ovo dobro naplatio.
user1602245913
Realno, očekivalo se da će sa Totenhemom da pokida, ovo što pokazuje je nula. Sad još da preuzme Arsenal i to je to.
Maestro
E posebni samo na jeziku! Klubovi mu igraju katastrofalno
Maestro
Stojim iza svog komentara ali ipak RESPEKT za ovo nije htio vodit trening zbog superlige
ArmiNN
PSG je osvojio Ligu pravaka,Vilareal i Roma igraju finale lige evrope,a Lester je novi prvak engleske uz naravno borbu sa WestHamom i Aston Villom,Ostali su izbačeni iz Engleske Lige i ako se ikada odluce vratiti morat ce krenuti od divizije 5,uskoro i potvredjeno od strane klubova
AmarSahin
Navodno je dobio otkaz jer nije htio izvesti igrače na trening zbog osnivanja Super Lige.
user1583752673
Onda je u pravu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.