Nezadovoljna zvijezda Tottenhama odjurila u svlačionicu, Jose: Ni ne očekujem da bude sretan

Dele Alli opet nije dobio priliku

Nezadovoljna zvijezda Tottenhama odjurila u svlačionicu, Jose: Ni ne očekujem da bude sretan

E. Škorić

Tottenham je u četvrtak navečer pobijedio belgijski Antwerp sa 2:0 u Ligi Evrope.

U centru pažnje klupa Spursa i odlazak nekada najboljeg igrača ovog tima Delle Alija u svlačionicu.

Nezadovoljni engleski reprezentativac otišao je u svlačionicu, pošto ga Jose nije uveo u igru. Iskoristio je Portugalac pet izmjena, ali za Alija nije bilo mjesta.

"Nećemo bježati od stvarnosti. Igrač s klupe koji shvati da je napravljeno svih pet izmjena, a da on nije među njima, nije sretan igrač. I ne očekujem da to bude", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Unatoč nezadovoljstvu pojedinih igrača, Spursima ide dosta dobro. Prošli su u nokaut fazu Evropske lige, a u Engleskoj dijele prvo mjesto sa Liverpoolom.

Top Komentari

miki30
Sve dok imaš uspjeh i rezultate upravu si. Ovaj momak je dobar igrač ali Jose je našao prvih jedanaest za koje misli da će mu donijeti povoljan rezultat i to se na kraju dana broji. Čojk je prvi na tabeli tako da sad za sad radi sve ispravno.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi