23

Komentari (23)

Bosandjeros07
Dzeki trebaju dici spomenik u Rimu.kraj price
Zeromalzinho
Baš ga bocnuo u PM stavio ga u rang sa Ronaldom. S****t će se Džeko ako ovo vidi neće moći igrati ove sezone 100%
dinass
Zamrzio fudbal vec,kojekvi strucnjaci se vec izmjenjali na njemu a zna se da ovaj cim izgubi 2 za redom prebacuje sve na igrace pa je Dzeko skonto da bi magao biti sljedeci jer su se vec treneri vadili na njega a kada tek vidi sta su u radili Totiju najvecoj legendi u istoriji Romi onda je bolje bjezati iz tog kluba.Bice njemu dobro u Interu,bice i klupe ali Inter ima igrace i zna da igra dok Roma promjeni po 5 veznih svake godine.
Ade1
Aa ja naslova i teksta pa ništa nije povezano pa možete li vi i jedan članak kakao treba napisati
Keno
Dobro dosao na sportsport :D
Kapak
Ja se nadam da ce Dzekson dati 4x vise golova od te njegove balavurdije.
Zoilomas
Taj tommy iz tom i Jerrija o kojem prica je nula za Dzeku
bk123
Nije ga bocnuo nego je rekao realno a ako bolje pročitate shvatiti će te da je ga čak i pohvalio....mislim da vam je naslov glup
bk123
"Ne možemo naše napadače poredati sa Ronaldom,Giroudom ili Edinom al smo uvjereni u njihovu kvalitetu" ovo po meni nije bockanje nego pohvala, a vi novinari shvatite kako hoćete
dinass
Ma samo ga je bocnuo za godine a da je ostao bio bi mu prvi krivac kada se izgube 2 za redom kao i Fonseki.To Murinjo svugdje radi,uvijek nadje par igraca ispipa na koga moze da svali svoje greske i kad krenu porazi udari po njemu kao glavnom krivcu.
Bosnaa
Dzeko koliko god kriticara imao i dusebriznika uvijek iskoci neki podatak o njemu koji me odusevi i onda vidis da i hejteri skontaju o kakvom se igracu radi. Zelim mu puno srece u Interu jer je zasluzio dobru ekipu a i da se na top nacin oprosti od fudbala.
Eduard
Džeki ga jos uvijek mogu produvati i Abraham i Giroud i velika vecina svjetskih napadaca. A to ce pokazati i ove sezone, pogotovo sada kada iza sebe ima odlican vezni red koji stvara sanse, a dok je u Romi imao panjeve iza sebe.
dinass
Panjine tacnije koje su jos i skrti igraci i nece da dodaju ili ubace u 16.Imaju covjeka 2m visokog u napadu a ekipa su koja je najmanje imala.centarsuteva u ligi
Matic
Puno godina a malo kvaliteta.
ArminA
Babuka je klasa :)
Matic
MethodMan
Prva buraz 10ti najbolji strijelac u 21 vijeku
ragge
Dzaba je dušmanima mrziti, Dzeko je mašina
celikze
Tegeltija_NO1
Čović kada je bio rođeni,prije nego sto je napustio morao J E B A T I kamen i nastade ovaj matic ;)
Kapak
Pitaj seku za kvalitet
Kapak
Seka ti je maticu prva klasa
dinass
Kako ti vise nije dosadilo moj Maticu.Idi malo pljuj po Rebicu sto ne zna da zaveze kopacke
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.