9

Komentari (9)

mujaga13
Moze imat Millione al uvjek postoji neko kladzenje obecanje izmedzu igraca pa i trenera ove patike ide oz Morinjovog dzepa u tome je sustina
Malmi_Suomi
Pa kolika mu je plata pa nema da kupi kopačke od 800 Eura? Ko da igra u našoj ligi a ne u Seria-i A?
Miskee
Tony_Montana
Pa druze mozda ima platu dobru ali otkud ti znas za sta mu trebaju pare, mozda im siromasnu porodicu..Sta ti znas Bgt
19211921
Mozda je jos na ugovoru za omladince
user1597698961
Pitanje je da li je i na plati,ako je omladinac, ima on od kluba smjestaj i to ali svoju platu sumnjam da ima
celikze
Ovaj 18-godišnji napadač ponikao je u Gani u klubu EurAfrica, a u Romu je stigao početkom ove godine i bio je dio juniorskog tima rimskog kluba.Juniorski tim nema tu para.
Toniche
Nemojte se brukati. Svi sa 18 imaju profi ugovore. Nije to federalna liga. Ne mozes nastupiti u serie A ako nemas radni ugovor. To je kao da neko u firmi radi ne prijavljen. Nema milione ali ima sigurno vrhunska primanja.. Samo je fora u okladi. Nije to da nema da kupi.. Jordan je imao stotine miliona pa se kladio sa suigracima za koševe u 50 dolara. Toni kukoc zarađivao milione pa se kladio sa suigracem ako bude imao duble duble ovaj mu kupuje trenerku..
Malmi_Suomi
@Toniche i @Tony_Montana niste vi skontali poantu ovog ali nema veze , nemam ja više " kuveta" da se raspravljam.
Jeste , tako je kako vi mislite da jeste.
Lijep pozdrav
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.