Jose Mourinho krenuo s pobjedom

Tottenham bolji West Hama

Jose Mourinho krenuo s pobjedom

A. Čaušević

Jose Mourinho je trenersku avanturu na klupi Tottenhama započeo pobjedom u londonskom derbiju. 

Tottenham je u odličnom i efikasnom meču sa 2:3 pobijedio West Ham i tako prekinuo seriju loših rezultata.

Pijetlovi su do dva gola stigli u finišu prvog poluvremena. Za 0:1 je pogodio Son u 36. minuti, da bi u 43. na njegovu asistenciju za 0:2 zabio Lucas.

Finalista Lige prvaka iz prošle sezone je započeo sjajno drugo poluvrijeme. Već na startu nastavka, tačnije u 49. minuti pogađa Kane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham se nije predavao bez obzira na veliki rezultatski zaostatak. U 73. minuti Antonio je smanjio na 1:3 i tako donio neizvjesnost u utakmicu.

Duboko u sudijskoj nadoknadi domaći su preko Ogbonne zabili i drugi gol, ali im je ponestalo vremena za veliki povratak pa je ostalo 2:3.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi