Jose Mourinho: Manchester Unitedov neuspjeh ne treba nagraditi igranjem u Europskoj ligi
Foto: EPA

Velikom Mou United je jedna od omiljenih meta

Jose Mourinho: Manchester Unitedov neuspjeh ne treba nagraditi igranjem u Europskoj ligi

Nogometaši Manchester Uniteda sinoćnjim su se porazom u Leipzigu oprostili od najtecanja u Ligi prvaka.

Svoj europski put gigant iz Manchestera nastavit će u Europa ligi.

Ipak, to se ne sviđa baš svima. Trener Tottenhama Jose Mourinho misli da United ne bi trebalo nagraditi za njihov podbačaj nastupom u drugom po snazi europskom natjecanju.

"To je stvar principa, da se to dogodilo mom timu osjećao bih se jednako" - kazao je legendarni Mou i dodao:

"No to je tako i to doduše donosi više kvalitete u ovo natjecanje. Kada u Europa ligu dođe osam timova iz Lige prvaka naravno da će oni podići kvalitet, tu nema sumnje. To je dobra stvar za EL no sa sportskog gledišta nije pošteno da momčad koja ne uspije u jednom natjecanju upadne u drugo. Sada je Manchester United jedan od najvećih favorita u Europa ligi. I sve ekipe koje ispadnu iz LP uvijek su snažne i obično ekipe koje ne pripadaju toj razini nogometa." - kazao je Jose i nastavio se baviti Unitedom:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Imali su pretešku grupu sa Paris Saint Germainom i Leipzigom i svi smo znali da iz te grupe neće moći proći svi i da će jedan vrhunski tim 'ispasti' u Europsku ligu."

Nije ovo prvi put u sezoni da je Mourinho odapinjao zajedljive strelice prema Manchester Unitedu, posebno otkada ih je sa svojim Spursima deklasirao sredinom oktobra.

Top Komentari

ArmiNN
Svaka čast,i iskreno je rekao bukv sve..dobro je to sto nije trener koji zeli da ponizi svojim izjavama Utd recimo,i zbog toga kad je dobio otkaz i vratio se na Old Trafford u ulozi komentatora,dobio je sjajne ovacije
1 3
red devil mo
Šta kaki,nije napravljen presedan pa da su upali u EL već tako je par godina unazad. Sad svi trećepladirani trebaju odustat kako bi Mou bilo lakše.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije