Jose Mourinho po prvi put u karijeri doživio 10 poraza u sezoni
Foto - EPA

Ruši negativne rekorde

Jose Mourinho po prvi put u karijeri doživio 10 poraza u sezoni

M. Šljivak

Ekipa Tottenhama poražena je danas na svom terenu od Manchester Uniteda sa 3:1.

Novi je to udarac za ekipu Josea Mourinha koja se bori za plasman u Ligu prvaka, a Spursi su iz kola u kolo sve dalje od borbe za mjesto među četiri najbolje ekipe.

Poraz od Crvenih đavola je londonskom timu ukupno 10. ove sezone, a interesantno je da je ovo prva sezona u kojoj je kao menadžer Mourinho doživio 10 poraza u prvenstvu.

Nikada ranije mu se nije desilo da ima toliko poraza, a samo je u Chelseaju u sezoni 2015/2016 imao devet poraza koji su ga na kraju koštali otkaza, jer ih je doživio u 16 utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Spursa sve glasnije traže odlazak Mourinha, ali to bi Spurse skupo koštalo, a cifra za otkaz je navodno oko 30 miliona funti.

Top Komentari

Mehinaldo
Sa interom realno imao ekipu ponajbolju u to vrijeme igrace koji su bili top kasnije se bruko sa realom bruko i real smijesan bio vratio se u chelsea otjerali ga s noge na nogu man utd posvadjao se sa svima solskjer poslije njega sa istom ekipom pobjedio devet utakmica za redom sad tot realno em ruzno igraju em je predaleko od plasmana u ligu prvaka boga i ovdje nekontam kako ga i jedan ozbiljan klub zeli dovesti
1 6
user1583752673
Za sve ima prvi put
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije