Harry Kane dobio poziv iz drugog kluba
Foto - EPA

Želi ga u svom timu

Harry Kane dobio poziv iz drugog kluba

Midhat Šljivak

Tottenham bi u ljetnom prijelaznom roku mogao ostati bez prve zvijezde tima Harryja Kanea.

Fenomenalni napadač je, prema navodima engleskih medija, rukovodstvu tima dao uslov za ostanak u ekipi, a to je da se naredne sezone igra Liga prvaka.

Kane je najavio da će zatražiti odlazak ako se Spursi ne plasiraju u Ligu prvaka, a 27-godišnji napadač je već primio jedan poziv.

Kanea je lično pozvao trener PSG-a Mauricio Pochettino. Želio je da sazna kakvi su mu planovi za budućnost i dobio je odgovor kakav je želio čuti.

Sjajni napadač je spreman da ode jer želi igrati Ligu prvaka. Pochettino bi ga sasvim sigurno volio vidjeti u svom timu i vidjet ćemo hoće li se to zaista i desiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pochettino i Kane su više od pet godina sarađivali u Tottenhamu. Imaju zaista odličan odnos i sigurno da će PSG biti glavni favorit za njegovo dovođenje tokom ljeta.

Kane je za Spurse odigrao 328 utakmica i zabio je 217 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti