Mourinho ponizio petoricu fudbalera pred derbi protiv Napolija

Kazna za blamažu u Norveškoj

Mourinho ponizio petoricu fudbalera pred derbi protiv Napolija

E. Čaušević

Fudbaleri Rome igraju trenutno na svom terenu protiv Napolija utakmicu devetog kola italijanske Serije A.

Roma ovu utakmicu dočekuje nakon debakla u Konferencijskoj ligi jer su u gostima poraženi od Bodo/Glimta sa 6:1.

Vučica odavno nije doživjela takav debakl, a ovo je sigurno bio jedan od najvećih poraza u trenerskoj karijeri Josea Mourinha.

Portugalski stručnjak je čini se pronašao glavne krivce za to s obzirom na svoju odluku pred večerašnju utakmicu protiv Napolija.

Naime, Mourinho je poslao nekoliko igrača na tribine što je mnoge iznenadilo, te im je poručio da neće biti ni na klupi za okršaj protiv Napolija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako je Mourinho na tribine poslao Borju Mayorala, Gonzala Villara, Bryana Reynoldsa, Marasha Kumbullu i Amadou Diaearu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
Takoje care na tribine .
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi