Nastavlja se sukob Mourinha i Balea: "Ta laž koju je napisao mi baš smeta"

Oglasio se Portugalac

Nastavlja se sukob Mourinha i Balea: "Ta laž koju je napisao mi baš smeta"

Endin Čaušević

Gareth Bale je pred početak ove sezone stigao u Tottenham na posudbu iz Real Madrida, ali mu ne ide baš kako je očekivao.

Bale prošle sezone skoro da nije igrao u Real Madridu i odlučio je da se vrati u Tottenham kako bi ponovo imao minutažu koju želi, ali mu ne ide po planu.

Velšanin i u londonskom klubu većinom sjedi na klupi za rezervne igrače jer Jose Mourinho i ne računa baš na njega.

Bale i Mourinho su trenutno u sukobu što može samo naškoditi Velšaninu. Portugalcu je zasmetalo što Bale govori da je spreman za igru, a to očito nije tačno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čak je i na društvenim mrežama Bale napisao da je spreman 100% da igra, a onda se oglasio i Mourinho.

"Objava s treninga s porukom da je spreman za igru je totalno pogrešna. To je suprotno od stvarnosti jer znamo da on ima nekih problema s mišićima. Ta laž da je spreman za igru mi je zasmetala i to ćemo riješiti", poručio je Mourinho.

Top Komentari

Zenicanin
Murinjo unistava Tottenham
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi