Jose objasnio poraz od Liverpoola: Greška pomoćnog sudije, aut je trebao biti za nas
Foto - EPA

Posebni se oglasio

Jose objasnio poraz od Liverpoola: Greška pomoćnog sudije, aut je trebao biti za nas

M. Šljivak

Tottenham je večeras poražen od Liverpoola sa 0:1.

Menadžer Spursa Jose Mourinho razočaran je zbog poraza, a posebno ga boli činjenica da je njegov tim propustio nekoliko sjajnih šansi.

"Bilo je blizu, svi su to vidjeli. Tužan sam zbog rezultata, ali ponosan i sretan zbog igre koju su momci pokazali i onog šta su radili na terenu", istakao je Mourinho i nastavio je:

"Jučer smo pola sata uvježbavali branjenje ubacivanja iz auta. Izgubili smo utakmici na taj način danas. To ubacivanje je trebalo biti u našu korist i to je frustirajuće. Sudija je odradio je odličan posao, ali asistent je pogriješio kod te odluke. Šta je tu je. Zaslužili smo više od ove utakmice", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham u narednom kolu igra na gostovanju kod Watforda.

Top Komentari

Topnik
Uvijek izgovor za piletinu
3 0
bosanac
Ahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti