Joseu Mourinhu ne smetaju silne glasine: Ne želim da pričam o tome

"Slučaj Eriksen"

Joseu Mourinhu ne smetaju silne glasine: Ne želim da pričam o tome

Edmir Škorić

Jose Mourinho je svjestan situacije u kojoj se nalazi Christian Eriksen, ali odbija dati neke detaljne i konkretne informacije.

Eriksen je zabio gol iz slobodnjaka u remiju Norwicha i Tottenhama (2:2), ali od dolaska Mourinha je pao u drugi plan i uglavnom ulazi s klupe. Dijelom zbog Mourinhove taktike, a dijelom zbog toga što je odbijao da produži ugovor sa Spursima.

Spominje se kao moguće pojačanje Real Madrida ili Manchester Uniteda, postoji dosta glasina oko toga, a Mourinho nije otkrio previše.

"Ne želim da pričam o njegovoj budućnosti. Mi smo otvoreni jedan prema drugom. Stvari držimo za sebe. Svakako, ja to dijelim i sa svojim šefom, to je nešto između nas", rekao je Portugalac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham će svejedno pokušati da proda Eriksena, a cijeni ga 45 miliona eura.

Inače, Danac je upisao 298 nastupa za Tottenham i jedan je od ključnih igrača londonskog tima proteklih sezona. Ove je, kako rekosmo, pao u drugi plan, no i dalje umije da nekom čarolijom pomogne Tottenhamu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti