12

Komentari (12)

nijepoznat
bolji je Eric bio
Adohordas
Momak svaka cast to se zove postovanje pozz od hordasa
realannn
Volim Željezničar, ali ovaj je sve samo nije impresionirao.
E.Car
JESTE LI VI NORMALNI!!!! MOMAK JE GLAVNI POKRETAČ SVIH PANIKA U ODBRANI, ULIJEVA NESIGURNOST U EKIPU I VJEROVATNO NAJVEĆI PROBLEM U EKIPI. Nemam ništa protiv njega ali smatram da moramo imati boljeg golmana ako želimo napredovati. Ne mora biti mačka da vadi nemoguće ali mora biti siguran sa loptom jer je to pokretač svih preokreta!!! Golman je najvažnija karika kada su ekipe podjednake. Ukoliko nam ostali igrači ne budu velika prevaga onda nam ne gine sredina tabele opet!!! Sretno
Fixa
Jesi ti dobar s glavom, najvise cleen hseetova ima momak sta ti je
Zurbriggen
Sa’ćeš ti na Luke Care moj u rodni grad , pa sa istoka dobacuj Joži malo. ?
E.Car
@user1647010875 @Fixa @Zurbriggen momci ja navijam za Želju već 40 godina, bivši sam golman i znam šta pričam. On se može zahvaliti samo Aci što je još uvijek tu jer on nosi našu odbranu a ne golman. Kad imaš nesigurno golmana onda se strah uvuče u ekipu i svi se moraju posvetiti odbrani svog gola. Ako je je i imao nekoliko cleensheatova najmanje je on doprinio tome. Ne ljutim se ja na vas jer tako razmišljate ali ja kao bivši golman to osjetim i znam kako to djeluje na ekipu. Nadam se da ce nam u budućnosti donijeti mnogo radosti i da ću ja biti u krivu jer mi nemamo pare za boljeg ali ovo do sada nije bilo impresivno.
Fixa
Bolji je za klasu od erica i kjosevskog
Kako ti neće pružit priliku kad nema ko drugi da brani
user1613662710
Ovakve igrace treba zadrzat ,6-7 igraca sto su nesto pokazali zadrzat ovo ostalo rastjerat sve
davide.azzurri
Zeljin Ederson
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.