16

Komentari (16)

Slobtz77
Ne mogu dovesti niti jedno g igrača plasirali se u Evropu.Ovaj amatersko trener i tzv sportski direktor će im dohakati.Žso mi je pravih navijača Želje?
E.Car
Bolje ti je da se brineš za svoje!!!
Slobtz77
Moj je bogami i Željo !!! Mi ispali baš zbog ovakvih stvari...
Slobtz77
NA VAKAT SI TI OTIŠAO NISU POTPISALI UGOVORE SA 9 IGRAČA.GOLMAN SADA KAO IZ SLOVENIJE DOLAZI NEMA U BOSNI DOBRIH GOLMANA.JEDINO DA DOĐE DA BESPLATNO BRANI HASAGIĆU I BAŠIĆU?BAŠIĆU DAJEM FORE 5 KOLA.NEMA ON POJMA?
AjmanMuj
Hvala Josipe, vadio si nas često i uživao sam u tvojim odbranama. Ne znam šta se desilo odjednom ali pao si pravo i postao najslabija karika ekipe. Bilo kako bilo hvala i sretno u nastavku karijere
Hadzija123
Suvisni neka idu hvala im a pojacanja samo ciljano i kvalitetno
E.Car
Hvala i sretno, bez ljutnje ali bio si najlošiji pojedinac u prvih 11. Kao bivši golman znam koje si greške pravio koje utiču na čitavu ekipu. Mali Muftić kako je stao na gol mi smo počeli pobjeđivati to je najveći dokaz al ipak sretno ti u daljoj karijeri.
El_Pibe_De_Oro
Bit ce gusto bit ce 0:2
Hoce li nas jedan dan docekati vijest da je neko dosao u Želju?
E.Car
Ti ko kone, navaljaj žita nema veze što nam ne treba!!!
Drakula
komentator1
Hoce. Uskoro ce vam doci SIPA
Bit ce gusto bit ce 0:2
Prosvjetli nasti...Pa slijepac vidi da sad treba 5-6 igraca urgentno.
Bit ce gusto bit ce 0:2
SIPA prvo ide tamo gdje su pare.Samo strpljenja.
zgembo.popuslic
Sad vecina igraca odmara i ceka pravu ponudu, nece da se zalijecu jer se nadaju necemu boljem. Jedino ako ponudis neke ekstra dobre uslove onda mozes nekog potpisat a Zeljo trenutno to nije u mogucnosti. Pred kraj prelaznog roka mozes ocekivati neka pojacanja jer tad igraci vise nemaju izbora al do tad oni koji nesto vrijede obicno negdje i potpisu ugovor. Ostat ce oni koji vise nemaju gdje ili neki anonimusi al i medju njima se moze naci dobrih igraca, samo ih treba prepoznat
Slobtz77
U Želji nemaju pojma
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti