14

Komentari (14)

fudbaler123
Sliskovicu vrati Srdjana Vulicaa u Zrinjski momak je bombaa prosao sve vase skole i igra za drugi klub pa msm stvarno..
Dobro dovoditi igrače ali šta je sa stadionom!?Treba ga kompletno srušiti i napraviti novi.A ne krpiti postojeće ruglo pod B.Brijegom.Stadion se može samo napraviti kao poslovno,stambeno,sportski objekt uz pomoć biznismena i politike a ne kao kula u nebesima.Šta čekaju?Jesu li svjesni da su sa postojećim Ruglobrijegom rastjerali publiku i da je sve manje gledatalja na utakmicama zbog toga.Da ne govorim o blamaži u Europi da moramo zbog nekavih loža ili WC-a igrati u Širokom ili Zenici.I da ne mogu naći u čitavoj Hercegovini biznismene koji će skupiti 50 milijuna KM za novi stadion a da im se vrati to prostorima ispod tribina!?Smiješno!Iz kluba se moraju sami organizirati za projekt novog stadiona a ne čekati druge tj. politiku.Kako može Velež koji financijski ne može u istu rečenicu sa Zrinjskim?Šta će vam i Liga i Europa sa ovakvim krpotinom od Ruglobrijega!?
chs1975mostar
da ti ja kažem !! dok vam je bilo aluminijskog i para koje niste vracali i kupovali titule!! i bilo je dobro vama!! da su vam Bog do u FBIH u parlamentu!! ugasili vam aluminijski a ne vam halalili!!al ok!! ovo je vas kraj svinjevaca i lištičara!! kopriaj ovaj moj zapis!! da se mozes sjecati!!vi ćete u narednih Max 5do8godina ispasti iz PL!!i isto tako al za malo duže vrijeme do 10god lištica!! svaku titulu ste kupili sa parama ,,a pare niste izbili jer vam je davao aluminijski,,sto znaci isli ste u Evropu i niste zaradili pare da se pokrije te!!i niste vracali aluminijskom!!tako ste mogli,,al vise necete!!ovaj portal je ionako vidim vaš!!velezovim vrijeme dolazi polako ali pametno i strpljivo!!sretan je samo sto prije 20godina me nisu slušali u veležu,kad sam govorio da prvo moraju zaboraviti BB ((stadion koji je velezov))i poceti polako praviti stadion!!jer bez stadiona nema ni jakog kluba!!a vas je politika HDZ/ova gurala,,dok je vako bilo para na teret BiH!!bilo//proslo!!s@d dolazi Drugo vrijeme poražavajuce za vas!!!velez se polako diže i pocinje pametno da radi,,sto evo se i vidi polako i strpljivo!!ovaj velezov projekat je vas poraz definitivni!!od iduce sezone 2kluba koja Ce voditi glavnu rjec u BiH fudbalu su Sarajevo i velez//i povremeno Ce se ubacivati zeljo!! @ ostali Ce ponekad!!sto vidjecete necete biti vi na vasu zalost!! dosta ste vi njanjeli štetu velezu preveliku!!a stadion mozete da zaboravite//zajedno Ce te se sa BB srusiti!!JEDINI MOSTARSKI KLUB FK VELEŽ!!
DobarDan
Cuj stoke, ono bi i rusilo ono sto nije njihovo. Uzalud njima tone plastike i aluminija, uzalud komplet hdz zajedno sa hrvatskim, uzalud izbacivanje Veleza, svinje ce vazda bit kita od kluba a Velez ime. Pozdrav dobrim Mostarcima
Imaš pamet dijeteta.Stadion Veležov!?Nikad bio.Nego samo gradski.Grad je vlasnk Velež nikad nije bio.Aluminijski!?Eto koliko si upućen ti ne mogu ni sebe danas financirati a ne drUgoga.Zrinjskoga odavno ne financira Aluminijski i HDZ nego biznismeni.HDZ stoji politički iza kluba a para ima jer je odavno ako nisi znao Dioničko društvo.Klub ako te baš zanima drže Privatnici i Menadžeri.Da je politika financijski iza kluba završili bi kao rukometaši Zrinjskog ili vi.A što se tiče vas naravno od 1000 ljudi da pitaš osim vas navijača tog jada iz prigradskog naselja Vrapčića samo ćete vi fantazirati o vrhu PL.Niko drugi neće vas ozbiljno u vrh svrstati.Nikad nećete jedan mali Široki prestići a o Zrinjskom ili dva Sarajevska kluba je smješno i pričati.Po financijama vas čeka grčevita borba za opstanak sa Zvijezdom,Mladosti i Borcem.To su vaši parnjaci.Svi ostali su su po parama iznad vas.O nama ne vrijedi ni sanjati,Od kad postoji ova liga nikad niste bili ispred nas.Niti ćete biti.
nemozetako
U zivotu se uvijek sve plati, prije ili kasnije. Mogu kupovati titule i igrace al jedno nece kupiti nikad. To je IME, TRADICIJA I NAVIJACI. Navijaci su najmjerodavnije mjerilo svega u sportu. Dok vas dode pod BB 10 12 milja jednom u 5 godina, a ostalim vremnom 400 500, Velezu je prosjek 3500-4000 svaku tekmu. Nikad niste i necete biti ono sto je Velez i svi znaju da to izjeda vase guzice al je tako
Mostar
Mostar
Napiso si Roman covjece jednostavno niti je Zrinjskog niti je Velezov gradski u Romi je gradski I Dva prvoligasa igraju Lazio I Roma...
DobarDan
Kakve ti gluposti pises, malo je rec. Stadion je gradski al ste ga vi oteli i prisvojili.. Pa ste ko pravi fasisti sve pobacali i popalili. Zrinjski se nikad ni u kojem slucaju ne moze poredit sa dva sarajevska kluba dok Velez moze, ima sa cim, mislim na sportski segment ne na politicko guranje i pravljenje neceg na silu, kupovine i sl. Atraktivnij i bolji od vas cak i u drugoj ligi, znam da boli al cinjenice su cinjenice...
Pero Perić
@chs1975mostar Napisao si roman, oko stadiona vec isfurana prica 20 godina. Ali zasto, zasto jebeno govoris da nas financira Aluminij i da je zbog nas propo. Prije svega Aluminij uvijek proglasava "stecaj" kad zele mjenjat direktora, a uvijek su razlog dugovi prema EP HZ-HB, ali posto nasa EP ima para ko sodera, 4 velike zgrade samo u Mostaru su dupkom pune svudje preko 100 uposlenih, imaju para za bacanje i zato i oprastaju dugove Aluminiju. Za HDZ je jos veca glupost tu su cicije svjetskih razmjera, ne bi oni lipe izdvojili da nije tajkuna koji zele imati stele gdje god dodju, pa HFC Zrinjski je doslovno klub od HDZ i nisu mogli isplatit place u vrjednosti 10-20 tisuca, jer "nisu nasli investitore". Bola socijaliziraj se malo pa pricaj.
nemozetako
Kralju mozes ti pricati sta hoces, ali svako zna 2 stvari. Prva, finansirao vas je Aluminijski 80%, a sada kada je pao u kurac vidi se i na rezultatima (citaj: nema para za kupovanja utakmica). Pod dva, dok je god muslimana birat cemo Zeljka Komsica, a zna svk da vas Zeljko nmz ocima gledati. Znaci pozdravite se sa titulama koje ste kupovali, a u evropi se brukali jer ne mozete da kupite sudije. Necete nikad priznati, ali vas kraj je poceo izborom Zeljka Komsica i propasti Aluminijskoga.
Pero Perić
Ovo te moram pitat, jel se ti jebeno zajebajes??? Molim te mi reci da je ovo neka provokacija, inace nisi dobar s glavom. Aj ovo sve necu komentirat jer je glupost na kvadrat, ali izjavit da se vidi po rezultatima da je Zrinjski u kurcu i bez para??? Znaci biti u kurcu je od 9 do 5 mjeseca biti konstantno bez 5 jako vaznih igraca, izgubit titulu promasenim penalom u 90 i izgubljenim bodom u Sirokom u zadnjoj sekundi iz prve njihove akcije. Pa se onda pitam u kojem su onda kurcu Zeljo i Siroki, pa ko je njih presto financirat. P.S. valjda nadodat da je ovo najbolja ekipa Sarajeva od osnutka PL (po navijacima SA). Cekaj biti samo 3 boda iza tako mocnog Sarajeva s desetkovanom ekipom znaci biti u kurcu, dobro jarane pomogo si nam.
UM94
Samo ne razumijem kako netko moze biti tako glup. Da netko kupi 6 titula i zadnjih 7-8 godina ima najbolji ucinak u BiH ligi je igra za malu djecu... A taj tvoj stav i Komsicu, Aluminiju, stadionu govori zapravo da si zadnjih 25 godina proveo u mrznji prema svakom klubu koji nije ili bosnjacki ili komunisticki... jadan ti takav zivot. Navijac sam Zrinjskog, ali postujem svaki klub u BiH i u europskim natjecanjima navijam za sve BiH, Hrvatske, Srpske i ostale balkanske klubove... A ti bajo moj ne mozes ni jedan klub postovati, jer si cijeli ispunjen mrznjom prema svemu... Bez obzira koliko godina imas razmisljas kao da ti je 12. L.P.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti