Iličić nakon Milana: Ja sam sretan čovjek

Pobijedio depresiju u 2020. godini

Iličić nakon Milana: Ja sam sretan čovjek

E. Škorić

Josip Iličić bio je strijelac jednog gola u 3:0 pobjedi Atalante nad Milanom na San Siru.

Atalanta je nadigrala vodeću momčad lige i zasluženo slavila, a Iličić je nakon meča kazao da je sretan čovjek.

“Imali smo vrlo dobru utakmicu protiv trenutno vodeće ekipe i jedne od najjačih u ligi. Dokazali smo da možemo napraviti velike stvari ako trčimo i borimo se. Moramo držati ovaj intenzitet i nastaviti ovako", rekao je Iličić.

Iličića su potom upitali da li je nogometni umjetnik i kako se izborio s depresijom prošle godine.

"Osjećam se jako sretno jer mogu da igram nogomet, to je ono što najviše volim uz svoju porodicu. Možda mi fali malo više odlučnosti u završnim pasovima, ali posljednju sekundu mi padne na pamet ideja i mogu se predomisliti prilikom šutiranja. Stoga, moram da budem odlučniji".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Još jednom je naglasio kako nedostaje publika na stadionima.

"Nedostaju nam naši navijači, mislio sam da bi, ako je ovdje bila publika, bilo još zabavnije. Nadamo se da ćemo ih vratiti čim prije. Kao što sam rekao, sretan sam čovjek. Nadam se da će se stvari koje se događaju čim prije završiti. Hvala Bogu, i dalje radim ono što volim".

Top Komentari

nono
Calhanoglu je Milanu isto što Iličić Atalanti !! Teško povezat konce bez njega !!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije