Zrinjski se rastao s igračem koji je donio Plemićima veliku radost u Ljubljani

Ivančić seli u Maleziju

Zrinjski se rastao s igračem koji je donio Plemićima veliku radost u Ljubljani · Zvanično

E. Škorić

Kako je najavio i SportSport.ba jučer, Josip Ivančić više nije član Zrinjskog.

"Nakon što je 30-godišnji napadač dobio ponudu iz Malezije, klub je uvažavajući želju igrača te cijeneći njegov uvijek profesionalan i pozitivan pristup odlučio prihvatiti zahtjev za prijevremeni raskid ugovora", objavio je Zrinjski na službenim stranicama.

Ivančić karijeru nastavlja u Aziji, nakon što je u 23 službena nastupa za Plemiće postigao osam golova, a najviše će se pamtiti gol za pobjedu i prolaz protiv Olimpije (3:2) u Ljubljani.

Ivančić je u Zrinjski došao prošlog ljeta kao slobodan igrač iz Rumunije, a u karijeri je igrao još u Izraelu, Rumuniji i rodnoj Hrvatskoj, gdje je bio član Rijeke, Zadra i Croatia Sesveta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Zrinjski želi službeno potvrditi odlazak Josipa Ivančića, koji će karijeru nastaviti u Aziji. Nakon što je...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Sunday, April 25, 2021
Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Josipe sretno i hvala ti na svemu. Uvijek si dobrodošao
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi