2

Komentari (2)

Krivaja Zavidovići
Čestitke Hrvatskoj, ne sumnjam da će se hrabro suprotstaviti Brazilu i odigrati solidnu tekmu, ali tu će biti kraj njihovog učešća na SP. Vidljivo je da nisu jaki kao prije, da najbolji igrač ipak ima 37 godina, da nemaju desno krilo, pa i raspoloženog centarfora izuzimajući donekle Kramarića koji je ipak polušpic, nije desno krilo, a nije ni centarfor. Kad se rezimiraju njihove dosadašnje utakmice, šta su odigrali? Neriješeno protiv Maroko gdje su bili nešto bolji, protiv Belgije gdje su bili nešto slabiji i umalo ispali i sad neriješeno protiv Japana...
omer
Za autora ovog teksta. Prestani se, molim te blamirati svojim neznanjem i netacnim informacijama. Nije ovo Hrvatskoj nikakvo trece uzastopno cetvrtfinale, vec drugo. Nisu oni 2014 stigli do cetvrtfinala nego su ispali u grupnoj fazi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.