18

Komentari (18)

Malac
E.Car
Kao prvo nisu se smijali ništa u vezi Bosne ( mada bi imali apsolutno pravo na to)!!! Gvardiol se smijao jer je ovaj prvi naveo Njemačku da će se kvalificirati na EURO ( domaćini ne igraju kvalifikacije) i jednom trenutku je spomenuo Bosnu i ništa od smijeha nema veze sa tim!!! Zašto ovaj portal pravi dramu oko toga to je samo njima jasno ili po običaju samo zbog hebenih klikova kad već ne znaju napisati kvalitetan tekst!!!
Drakula
HAHAHAHAHAHAHAHA BRAVO KRALJEVI. I JESMO ZA ISMIJAVAT HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Drakula - Jesi li ti taj sto psuješ šehidske majke u Bosni i još imaš obraza da se i dalje javljaš na ovome portalu.
Arnel925
Retardi ne gledaju video, ne citaju tekst, ali vole da komentarisu. Joj Joj.......
makelele
Pa jesmo smijesni, zasluzujemo da nam se smiju... repka u kojoj igraci dolaze samo da bi mogli posjecivat rodbinu i opijat se uz harmoniku
Frane
On je se smijao jer je ovaj rekao da će se Njemačka sigurno kvalificirati, što i je za smijanja jer Njemačka uopće ne igra kvalifikacije i već je plasirana, ali ovaj to nije shvatio, a Gvardiol mu nije znao najbolje objasniti zašto je glup to što govori.
PitBull1921
Brate to je jedan lik reko pred kamerama na pitanje ko će osvojit svjetsko iz Hrvatske, a onda on rekao Bosna, mislim ono fora čista..
user1668888234
Nek se napuse k sva troica
bk123
Kako si a****n tip
Frane
Kaj tebe pere, momci ništa loše nisu napravili niti rekli.
user1668888234
Ako ti je zao možeš I ti snjima
user1668888234
Ako ti je zao možeš I ti snjima
user1668888234
Ako ti je zao možeš I ti snjima
user1668888234
Ako ti je zao možeš I ti snjima
user1668888234
Ako ti je zao možeš I ti snjima
plemic
čini mi se da ti ta aktivnost nije strana, a i tvom ljubimcu koji ne ispušta dudliš iz ruka, pa bi i on za promjenu mogao da ti se priključi.
Gane69
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.