Kada je Juranović spomenuo BiH Gvardiol i Sosa prasnuli u smijeh, a zna se i zašto

Zanimljiv video se pojavio na društvenim mrežama

Kada je Juranović spomenuo BiH Gvardiol i Sosa prasnuli u smijeh, a zna se i zašto

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske igra večeras u gostima protiv Armenije utakmicu šestog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Atmosfera u ekipi Vatrenih je odlična, a u centru pažnje našao se video na kojem su Joško Gvardiol, Borna Sosa i Josip Juranović odgovarali na pitanja, te su čak spomenuli u jednom trenutku i Bosnu i Hercegovinu.

Hrvatska je prije tri dana na svom terenu u Rijeci deklasirala Latviju sa 5:0 i došla do druge pobjede u kvalifikacijama, a jasno je da će izabranici Zlatka Dalića i u Jerevanu večeras imati ulogu favorita.

No, sigurno je da Hrvatskoj neće biti tako lako kao protiv Latvije jer Armenija igra zaista dosta dobro i iznenađujuće ima isto sedam bodova kao i selekcija Vatrenih, ali doduše i jednu utakmicu više.

Meč u Jerevanu igra se od 18 sati i jasno je da u ekipi Hrvatske vlada zaista dobra atmosfera. To je potvrdio i video koji se našao na društvenim mrežama, a u centru pažnje su Joško Gvardiol, Borna Sosa i Josip Juranović.

Oni su odgovarali na blic pitanja vezano za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a u jednom trenutku spomenuta je i Bosna i Hercegovina.

Oglasi

Naime, hrvatski reprezentativci dobili su pitanje koja reprezentacija bi mogla biti iznenađenje u kvalifikacijma za EP, a Juranović je kao iz topa ispalio: "Bosna".

Međutim, tada su Gvardiol i Sosa prasnuli u smijeh, ali ne zbog toga što je Juranović spomenuo našu državu već zbog odgovora na prethodno pitanje.

@hrvatski.telekom

Provjereno znamo, Joško još razmišlja o domaćinima. 😉 A provjereno znamo i da ovih dana iz petnih žila navijamo za naše! Sretno, dečki! ❤ #HrvatskiTelekom #fyp #hrvatskanogometnareprezentacija

♬ original sound - Hrvatski Telekom

Pitanje je bilo koje reprezentacije sigurno idu na EP, a Sosa je poručio da će to biti Njemačka, Francuska, Hrvatska i Španije s čime su se Juranović i Gvardiol usaglasili, a dok je Juranović odgovarao na iduće pitanje defanzivac Manchester Cityja se počeo smijati jer mu nije bilo jasno zašto je Sosa izdvojio Njemačku.

"Čekaj sekundu. Rekli smo Njemačka. Oni su domaćini, jesu se sigurno kvalifikovali, ali zašto smo ih naveli", pitao je Gvardiol, dok su saigrači odgovorili: "Pa, oni su nam sigurica bili, 1/1".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Juranović je poručio da će Gvardiol biti zvijezda Evropskog prvenstva idućeg ljeta, te zanimljivo je da su rekli da priželjkuju Španiju u grupi na tom velikom takmičenju.

Top Komentari

user1668888234
Nek se napuse k sva troica
2 10
Arnel925
Retardi ne gledaju video, ne citaju tekst, ali vole da komentarisu. Joj Joj.......
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi