4

Komentari (4)

user1666374721
Messijevo vozanje Joške, ulazi u udžbenike, kao ono zemlja se okreće oko sunca i oko svoje ose...
SanchoPanza
Ovo postaje naporno vise. Messi je vjerovatno najbolji igrač svih vremena a Gvardiol je ispao malo naivan i neiskusan. Iskreno, nije mi jasno sto nije pravio faul na nekih 25-30m od gola cak i pod cijenu zutog kartona.
pjanke.sa
Zato sto ima 20 godina i neiskusan je jos. A Messi je okreto i puno vece igrace i okrece ih i sada a ne nekog balavca koji je tek krenuo da igra prije par godina profesionalni fudbal. Pa nemojte biti djeca.
axel42
Hej jeste dosadni sa ovim kobajagi vozanjem!! Šta onda reći za ono vozanje Alphonsa Daviesa sa čitavom ekipom Barcelone još dok je u njoj taj isti Messi bio?? E ono je vozanje, nebudite naporni više!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.