Velež s Kupresa ozvaničio još jedan transfer!

Povratak među Rođene

Velež s Kupresa ozvaničio još jedan transfer!

A. Čaušević

Velež je dobio još jedno pojačanje pred narednu sezonu.

Nakon što se ranije priključio ekipi tokom priprema na Kupresu, Jovan Blagojević je izvanično postao novi fudbaler Rođeniih.

Iskusni srbijanski veznjak je već ranije nastupao za mostarske Crvene tako da će mu ovo biti drugi mandat u redovima aktuelnog osvajača Kupa.

"Sretan sam što sam opet tu, drago mi je što je klub konačno stao na svoje noge. Velika je razlika između onog kluba i ovog sad. Uradili su se mnoge stvari", rekao je Blagojević po potpisu.

Ovaj 34-godišnjak je potpisao ugovor na jednu sezonu saopšteno je iz Veleža.

"Obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje Kluba da će dres Veleža u narednoj sezoni nositi Jovan Blagojević, koji je stavio potpis na ugovor do kraja sezone 2022/23.

Jovan Blagojević rođen je 15.03.1988. godine u Beogradu. Među Rođene dolazi iz FK Radnik, za kojeg je u prošloj sezoni odigrao 20 utakmica, u kojima je postigao tri gola.
Blagojeviću je ovo drugi dolazak u Mostar, s obzirom da je za Rođene igrao u sezoni 2013/14 i 2014/15, te ukupno odigrao 45 utakmica.

U svojoj karijeri nastupao je jos za FK Željezničar, Ankaraspor, Altay, a u početku karijere igrao je u Srbiji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jovanu želimo puno zdravlja i zajedničkog uspjeha u narednoj sezoni", poručeno je iz mostarskog kluba.

Prije Blagojevića ugovore s Veležom su potpisali Đorđe Pantelić i Emir Halilović, a očekuje se da isto u narednim danima obavi i Frane Ikić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kondor11
Gerijatrija se skuplja hahha ko u cmelji
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi