Dan koji će pamtiti Veležov veliki talent: Moje je da nastavim da radim"

Prvi profesionalni ugovor za Džankovića

Dan koji će pamtiti Veležov veliki talent: Moje je da nastavim da radim"

E. Škorić

Talentovani Arman Džanković produžio je ugovor s Veležom do ljeta 2025. godine.

Džanković je rođen 2002. godine u Norveškoj i član Veleža je od ljeta 2020. godine.

Nakon jedne sezone u juniora, prekomandovan je u prvi tim, za koji je u prošloj sezoni odigrao 17 utakmica, u kojima je postigao jedan gol. Igra na poziciji krilnog napadača.

"Drago mi je što sam dobio priliku da produžim ugovor s Veležom. Ovo je moj prvi profesionalni ugovor. Dobili smo novi stručni štab i to mi se dopada. Atmosfera u ekipi je pozitivna, dobro se radi i to bi mgola biti jedna lijepa priča", rekao je Džanković za Velež TV, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moje je da nastavim da radim i da dam sve od sebe na treninzima".

Amar Osim će dakle računati na mladog ofanzivca u novoj sezoni, baš kao što je to često prošle sezone radio i bivši trener Feđa Dudić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
bravo Dzankara, idemo i nadamo se da ces eksplodirati ove sezone,sve najbolje
4 1
SeoRusilac
Bravo sine
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi